Heeft u binnen de kortste tijden een uitvaart? Dat is erg vervelend voor u, maar u wilt natuurlijk wel goed voorbereid zijn voor deze tijd. Want wist je dat je al zo voor een uitvaart tussen de 6.500 en 11.000 euro kwijt bent.

Voor elke uitvaart zijn er basiskosten voor de laatste verzorging en de plechtigheid. De uiteindelijk kosten zijn dan ook afhankelijk van je eigen wensen. Wanneer je liever de uitvaart sober wilt houden met een besloten kring, dan zullen de kosten lager zijn, dan wanneer je een grote groep uitnodigt.

Bezoek de website van Meride.nl

Meride is een eigentijds bedrijf. Met toegewijde vakmensen zorgen wij tot in de details voor alle aspecten van de uitvaart.

Waar het bij ons om draait, is inzet, ervaring, zorg, betrokkenheid, vakmanschap en bovenal de kunst om u zowel adequaat als met gevoel bij te staan. Voor vragen of het direct regelen van een uitvaart kunt u altijd bellen met 085-40 18 123.

http://www.meride.nl/