Zit je er over na te denken om Windows Server 2016 Essentials te kopen? Ik zou het persoonlijk doen! Windows komt bijna elk jaar wel met een andere versie van Windows, maar mijn persoonlijke favoriet is toch Windows Server 2016 Essentials.

Windows Server 2016 Essentials is op zoveel gebieden een stuk gebruiksvriendelijker en fijner om mee te werken dan de andere versies die Windows uitgebracht heeft. Daarnaast crasht het bijna ook en minder vatbaar voor virussen.

Onderhoud licenties

De goedkope licenties die verkocht worden bieden je de mogelijkheid om onderhoud aan te schaffen. Dat betekent dat je voor een jaarlijks bedrag jezelf verzekert van de nieuwste versies en support voor het software.

Het aanschaffen van onderhoud is ook nog eens goedkoper dan wanneer je losse support incidenten in gaat kopen en daarnaast ook nog eens regelmatig de upgrades van het product gaat kopen. Zou je vandaag nog goedkope licenties willen kopen? Bezoek dan vandaag nog de website van Softwarelicense4u webwinkel.