U wilt een mooi en duurzaam tuinhuis kopen? Bij Lugarde.nl hebben wij een groot aanbod tuinhuizen geschikt voor iedere wens, portemonnee en tuin! Breng een bezoek aan ons ruim opgezette blokhutten dorp. Zo krijgt u direct een goed beeld van de mogelijkheden. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bij Lugarde draait alles om kwaliteit. Van vakkundig advies en een ontwerp dat aansluit op uw wensen tot een nauwkeurige productie en levering volgens afspraak; wij willen dat u tevreden bent. Verder gebruiken wij hoogwaardig hout en vindt u onze kwaliteit terug in elk detail van uw tuinhuis, veranda, garage of carport.

Om kwaliteit tegen een gunstige prijs te kunnen bieden, produceren wij al onze producten zelf in onze eigen fabriek. Wij hebben ook een eigen ontwerp- en tekenafdeling. We hebben het ontwerp- en productieproces dus in eigen beheer. Hierdoor kunnen we niet alleen premium kwaliteit waarborgen, maar kunnen we ook zeer flexibel inspelen op al uw wensen.

Bezoek vandaag nog Lugarde.nl

Wij beloven geen kwaliteit, wij leveren kwaliteit! We verzekeren dit onder meer door u vijf jaar garantie op eventuele fabricage en/of constructiefouten te bieden. Bekijk wat onze klanten over hun Lugarde-tuinhuis of -overkapping zeggen. Dus waar wacht je eigenlijk nog op en bezoek vandaag nog Lugarde.nl.